Una ullada a la manera: un nou servei de xarxa social per a Sony Xperia S.

El nou Sony Xperia S és un telèfon intel·ligent premium que funciona amb el molt popular sistema operatiu Android. Un avantatge d’aquesta plataforma és que els usuaris tenen accés a milers d’aplicacions que es poden descarregar directament al dispositiu. La majoria dels usuaris d’aquest dispositiu han d’haver utilitzat almenys una aplicació de xarxes socials en aquest telèfon i probablement sigui un dels noms més populars disponibles. Tot i això, hi ha moltes aplicacions menys conegudes d’aquesta categoria que són fàcils d’utilitzar i que presenten algunes funcions excel·lents. Donem un cop d’ull a Path, l’última aplicació de xarxes socials per a Xperia S.
Podríeu argumentar que actualment no necessitem cap altra plataforma de xarxes socials amb dotzenes de disponibles, però el camí cap a Sony Xperia S és una mica diferent ja que tracta d’oferir una experiència d’usuari més personalitzada i privada. El servei està desenvolupat per Dave Morin, antic responsable de Facebook, i Sean Fanning, que coprodueix Napster. Path pretén combinar els millors elements de les plataformes de xarxes socials competidores i proporcionar als usuaris una nova plataforma senzilla. Per augmentar la popularitat d’aquest nou servei.
E
ls desenvolupadors han llançat aquesta nova aplicació Android per tal que els consumidors puguin familiaritzar-se amb ella. El programari està dissenyat per ajudar els usuaris a donar forma al moment de la seva vida. La manera principal en què els usuaris poden fer-ho és carregant fotografies. Tot i això, hi ha altres elements que es poden pujar i utilitzar. Quan els usuaris descarreguen el programari per primera vegada, han de crear un compte que es pugui crear directament des de l’aplicació, en lloc d’haver d’iniciar sessió a l’escriptori per realitzar aquesta tasca. Un cop hàgiu creat el compte, serà la primera etapa del vostre “camí”.

Els usuaris d’aplicacions de ruta del Sony Xperia S creen el seu perfil afegint detalls sobre diversos esdeveniments de la seva vida. Tot i que la càrrega de fotos és molt popular per a la majoria dels usuaris, es pot afegir altra informació fàcilment. Podeu marcar les cançons que escolteu o afegir els llocs que visiteu. L’aspecte realment atractiu d’aquest nou servei és que els usuaris poden triar de manera molt selectiva qui pot veure el seu perfil.

A causa de la preocupació que té molta gent pel camí de seguretat d’Internet, podeu ser molt selectiu amb el vostre contingut. La plataforma és ideal per a aquells que vulguin mantenir el contacte amb amics o familiars propers sense el vostre coneixement, que no està disponible per a tot el món. El programari no ofereix la quantitat de funcions que ofereixen molts competidors, però és molt conscient. Altres llocs poden distreure molt, però Path manté les coses molt senzilles i permet crear un perfil atractiu i detallat sense dominar la major part de la vostra vida diària.

Arribar a Sony Xperia S és una de les plataformes de xarxes socials més influents que hem vist durant els últims mesos. Una simple interfície d’usuari fa que l’ús del programari sigui un plaer, i una excel·lent seguretat significa que no us haureu de preocupar de si la informació està disponible per a persones alienes als vostres companys escollits.

About kiwsc

Check Also

Amb la cerca inversa de telèfon i el servei de cerca de números de telèfon, podeu trobar fàcilment les persones que truquen misteris

Rep moltes trucades de números desconeguts? En cas afirmatiu, podeu desplaçar-se fàcilment pels detalls de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *