Programari Dream of service

Programari Dream of service


Tots estem sorpresos i sorpresos / per la tecnologia, com sabem … virtualment per cable, pràcticament sense fils aquí o allà, pràcticament … mòbils! Quan va ser la darrera vegada que es va beneficiar de PayPal, caixers automàtics, quioscos, serveis financers en línia, com ara serveis bancaris o serveis de recursos humans – el subcontinent CVL / Resume (s)?

Què passa amb la “fractura digital”, el “dilema de l’era digital”, on molts ciutadans no tenen accés al món de la digitalització? Un robot va assumir la seva feina? Us ha superat una aplicació informàtica? La mineria de dades, està viva i bé? Va ser un somni datat ahir i ara és efectiu despertar-se i anar a treballar i aconseguir una separació rosa, blava, marró i / o morada?

És un somni maleït! Sí, somio! Em pregunto … somien els robots?

Tot va començar amb Ethernet, WAN, LAN i virtualitat: xarxes privades … Bell es va tancar amb la construcció de pals telefònics i línies telefòniques, igual que les empreses de cable. Què passa amb els seus cables i línies telefòniques subterrànies? Podríem sobreviure sense ells?

El programari com a servei – Era digital … Empleats, serà un SaaS?

 

Image result for bela man


411, sabíeu que SaaS, un mètode d’entrega de programari que permet l’accés remot al programari i les seves funcions com a servei basat en web / núvol, realitza moltes tasques? SaaS permet a la companyia utilitzar funcions comercials a un cost inferior a les aplicacions amb llicència, ja que el preu SaaS es basa en tarifes mensuals. Com que el programari està situat de forma remota, els usuaris no han d’invertir en maquinari addicional. SaaS ja no requereix que les empreses defineixin instal·lació, configuració i manteniment i reparació diàries com a aplicacions allotjades.

Enterprise Resource Planning (ERP) és un sistema de gestió empresarial que integra tots els aspectes de l’entorn empresarial, inclosos la planificació, fabricació, vendes i màrqueting. Amb la proliferació de la metodologia ERP, han aparegut aplicacions empresarials que donen suport a l’esdeveniment en la implementació d’ERP en activitats empresarials com ara el control d’inventaris, el seguiment d’ordres, l’atenció al client, el departament de finances i el departament de recursos humans.

Estratègia SaaS:

“De totes les idees en informàtica en núvol, SaaS ara necessita atenció!” “Moltes empreses ho consideren ad hoc!” Una declaració de Michael Bidding, CTO de Fusion PPT, Serveis de consultoria i informàtica, per a avaluació i resum.

La tecnologia de proveïdors, els nous serveis i l’estratègia del núvol han capturat els líders tecnològics de la inundació en informàtica en núvol. Els tecnòlegs professionals que ara utilitzen SaaS van dir que la seva aplicació era important per a les missions. Ad hoc no és un SaaS. Ad hoc és un sistema autònom de rutes (i hosts associats) que es connecten mitjançant connexions sense fils. Els sistemes de xarxa ad hoc (ANS) són sistemes complexos amb dinàmiques i interaccions de protocols entre capes i que no estan disponibles en sistemes cablejats. Aquesta xarxa pot funcionar de forma independent o connectar-se a Internet (del sistema) més gran i actuar com una xarxa fixa / ad hoc híbrida. Les votacions de moltes empreses i els seus CIO poden beneficiar-se la majoria de SaaS o fer de SaaS part de l’arquitectura corporativa global.

Cloud Computing: compartir recursos informàtics en lloc de serveis locals o dispositius personals per processar aplicacions. L’objectiu és implementar un poder informàtic tradicional de supercomputació o d’alt rendiment que s’utilitza habitualment per part d’institucions de recerca i d’investigació. Les xarxes de computació en núvol també són grans grups de servidors amb determinades velocitats de connexió.

Funcions de processament de dades:

Les infraestructures d’informàtica compartida consisteixen en grans conjunts de sistemes interconnectats que funcionen com Internet i alhora permeten l’ús, l’accés i l’intercanvi de centres de dades com a recursos virtuals en un flux de treball segur i escalable. Permet fer.

Tot i que SaaS no es considera universal, els usuaris enquestats van acordar que es tractés de recursos del client (recursos humans), recursos humans, correu electrònic, automatització de la força de vendes, servei / servei d’assistència i finances (banca lineal) i aplicacions de còpia de seguretat . Totes aquestes aplicacions s’utilitzen i molt més … Les aplicacions de servidor de negocis han utilitzat SaaS per gairebé el 100% dels seus serveis. La facturació, l’inventari, la mà d’obra, les vendes, el correu electrònic i la gestió de canonades comparteixen aquest programari com a aplicació de servei. Les empreses es beneficien d’una instal·lació ràpida i una despesa de capital baixa

About kiwsc

Check Also

Amb la cerca inversa de telèfon i el servei de cerca de números de telèfon, podeu trobar fàcilment les persones que truquen misteris

Rep moltes trucades de números desconeguts? En cas afirmatiu, podeu desplaçar-se fàcilment pels detalls de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *