Gestió de llistes de correu electrònic: què passa si seleccioneu un servei de gestió de llistes de correu electrònic erroni

Al llarg dels anys, he treballat amb molts salopreners per ajudar-los a construir els seus sistemes de màrqueting en línia i a mantenir-se en contacte amb el seu públic mitjançant un EIG regular (o diari electrònic). Normalment comencen a crear la meva llista amb mi i fins i tot es subscriuen a un servei de gestió de llistes de correu electrònic perquè puguin distribuir el seu correu electrònic regularment.

Però el que ha passat moltes vegades és que el servei de gestió de la llista de correu electrònic que fan servir no funciona tal com esperaven, i amb el dilema que tant recorren al seu proveïdor actual quan passen a un altre proveïdor o bé canvieu a un altre i perden gran part de la llista de riscos, han treballat molt dur per construir aquest procés.

Aquesta és una decisió difícil i no sempre està clar què cal fer pel millor. També em vaig trobar en aquesta situació i vaig traslladar la meva llista a un altre proveïdor que sabia que era més adequat per al creixement a llarg termini de la meva empresa.

Què passa si escolliu un servei de gestió d’inventaris incorrecte?

1. Sense flexibilitat. El servei que utilitzeu no ofereix la flexibilitat necessària per fer créixer el vostre negoci. Per exemple, podeu utilitzar un servei de gestió de llistes que envia molt bé els programes (el vostre e-zine) però no ofereix resposta automàtica. Això vol dir que no renuncieu a l’opció d’afegir respostes automàtiques a la vostra eina de màrqueting (és l’arma secreta de Solopreneur!) O bé per pagar un servei addicional que ofereix respostes automàtiques i dues opcions diferents. Seleccioneu diferents bases de dades o! Transferiu la vostra llista actual al nou servei.

2. No creix amb el teu negoci. El servei que utilitzeu només ofereix un tipus de paquet per al creixement del vostre negoci i afegiu noves fonts d’ingressos, productes, programes i serveis. El servei de gestió d’inventaris que utilitzeu no creix amb vosaltres i esteu enganxats.Llavors, com podeu evitar prendre una decisió equivocada?

Planificant per endavant i pensant cap a on ha d’anar la seva empresa. Quins productes i programes voleu desenvolupar? Quins serveis addicionals voleu oferir, etc. Podeu evitar prendre decisions errònies.

Heu de buscar els diversos serveis de gestió de llistes de correu electrònic disponibles i veure què ofereixen. Fes una llista dels serveis que busques i crea una taula de comparació per poder comparar els diferents serveis.

Aleshores, què heu de fer?

Seieu i planifiqueu el vostre negoci! Penseu com a mínim dos anys més endavant en el vostre pla. No heu de veure el vostre pla en pedra, però heu d’estar pendents de la direcció en què voleu evitar prendre una decisió equivocada.

Per exemple:

Actualment produïu només un diari, però voldreu acollir un programa en el futur? En aquest cas, voleu un servei que us permeti crear diversos formularis web personalitzats (per registrar assistents) i que tingui una funció de resposta automàtica (de manera que podeu enviar els detalls de teleclass automàticament).

Teniu previst vendre productes digitals a través del vostre lloc web? En cas afirmatiu, el procés serà completament fluix si el servei que utilitzeu també té una funció de cistella de la compra que podeu actualitzar més endavant. D’aquesta manera només haureu de gestionar una base de dades.

Podeu afegir fluxos d’ingressos addicionals com llocs de membres o altres programes continuats? A més d’actualitzar a un carretó de la compra, el servei de gestió d’inventaris que utilitzeu també ha de ser capaç d’acceptar i processar pagaments recurrents.


Estar al capdavant dels dos o tres anys següents per saber cap a on es dirigeix ​​a la vostra empresa i quins programes, serveis, productes i altres fluxos d’ingressos apareixen us donaran molts més mals de cap. Per la meva experiència, puc acreditar tant per als meus clients com per als meus clients.Confieu en mi, si trieu el servei de gestió de llistes equivocat, tindreu més maldecaps.(c) Tracy Lawton 2009Tracy Lawton, gestor de negocis en línia i especialista en organització d’oficines, dóna suport a ponents professionals, entrenadors i autors en la gestió d’un negoci eficient, organitzat i rendible. Apreneu a crear una oficina eficient i organitzada i rebre articles de forma gratuïta en 7 senzills passos

About kiwsc

Check Also

Amb la cerca inversa de telèfon i el servei de cerca de números de telèfon, podeu trobar fàcilment les persones que truquen misteris

Rep moltes trucades de números desconeguts? En cas afirmatiu, podeu desplaçar-se fàcilment pels detalls de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *