Consideracions per contractar un servei de facturació mèdic

Com a metge, el vostre major èxit és el tractament dels vostres pacients. Tot i això, sense un bon flux de caixa, tot això pot resultar insatisfactori i acabar amb desastres financers. Ningú pot fer una bona facturació pels vostres serveis. L’elecció de l’empresa adequada per a vosaltres és una cosa que cal fer amb cura especial, ja que depèn de la vostra pràctica.

En aquest entorn actual de negativa a pagar i confusió de la codificació, l’ús d’un servei extern pot ser molt beneficiós. Es millorarà la vostra despesa eliminant el personal de facturació intern o, encara millor, acomiadant el personal que permeti a la vostra oficina proporcionar un millor servei. Quan escolliu una empresa de facturació mèdica, hi ha uns quants objectius a establir. Podeu beneficiar-vos de la subcontractació de la vostra facturació mèdica, però, com funciona?

A continuació, es detallen algunes coses per triar un servei de facturació mèdica

Educació i experiència. Tot i que un nou servei al mercat pot donar-vos atenció personal a causa de la manca de clients, una empresa amb experiència i establerta és el camí a seguir. Pregunteu sobre el nivell d’educació dels que fan la vostra facturació i codificació. Com es van formar en comptabilitat i codificació?

Quants coneixements hi ha a la codificació? Si bé és la vostra responsabilitat com a metge, un proveïdor de recursos externs experimentat pot trobar joies ocultes que puguin aportar més diners a la butxaca. Es poden cometre errors i aconsellar mesures correctores.

La companyia de facturació HIPAA està preparada? Quins passos ha pres per crear una política i entorn que conformin la norma HIPAA per a la seva empresa?

Sol·liciteu una referència. Una empresa de facturació mèdica que val la pena guanyar diners ha satisfet els clients que volen explicar-vos l’èxit i l’augment de les vendes que han aconseguit a través del servei.

“Com satisfareu les demandes?” Fes preguntes com. Quin tipus de sistema de queixes teniu?

Pregunteu quin tipus d’informe esteu rebent per a la vostra pràctica. Poden proporcionar-vos un informe especial? Amb quina freqüència (mensual, trimestral, anual, etc.)? Heu de posar a la vostra disposició el següent informe bàsic:

Comptes a rebre: que han estat actualitzats fins a la data d’entrada o la data de lliurament Anàlisi de pràctiques: informe general sobre taxes i reclamacions de pràctiques Informe sobre transaccions: informe general sobre pagaments, taxes i ajustaments Informe de reclamacions: per visualitzar les reclamacions presentades durant el període de presentació

Atenció gestionada: els informes que mostren els resultats perduts, els ajustos, els pagaments oportuns i les recomanacions de seguiment.

Podeu treballar amb el vostre programari de gestió de pràctiques? Poden fer recomanacions de programari que compleixin les directrius CCHIT del nou govern? Com poden accedir a la vostra informació? Esteu segur que voleu una empresa que tingui accés a tots els vostres fitxers? S’escaneja una opció i s’envia sense presentar fulls de registre?

Pel que fa a codificació, esteu actualitzat amb els darrers canvis i addicions? Com es recullen? Només facturar tres vegades o dirigir-se directament al deutor. Es dediquen temps a comptes que necessiten una atenció especial? Aquí parlem del vostre flux de caixa. Hi ha un pla de seguretat per a la seguretat? Diversos servidors?

Us poden proporcionar un equip dedicat perquè no trobeu una persona diferent cada vegada que truqueu? Podeu trobar algú que us conegui i la vostra pràctica? Aquestes són consideracions importants perquè el temps és diners i és molest explicar una situació des del principi.

Quins són els seus horaris d’obertura? Estan disponibles quan els necessiteu? Podeu confiar-hi És qüestió d’hores la rapidesa amb què passa el temps.

El que heu de gastar en els seus serveis és un gran problema. La norma nacional d’emmagatzematge total és del 8,5 per cent. Considereu baixar els preus si cobreu més cada mes? Teniu una quota d’inici i què s’inclou en aquesta tarifa d’inici o posada en marxa? Tingueu en compte que l’empresa de facturació convé valorar les vostres pràctiques i necessitats abans de cobrar-vos una taxa pels serveis.

Ofereixen serveis mèdics per estalviar temps i esforç quan sol·liciteu un proveïdor per a una nova companyia d’assegurances?

Recordeu sempre que aquesta és la vostra pràctica i que el vostre flux de caixa és el cabell vital de la vostra empresa. Ets dependent dels guanys que generi.

About kiwsc

Check Also

Amb la cerca inversa de telèfon i el servei de cerca de números de telèfon, podeu trobar fàcilment les persones que truquen misteris

Rep moltes trucades de números desconeguts? En cas afirmatiu, podeu desplaçar-se fàcilment pels detalls de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *