Com s’afegeixen serveis de suports creuats per imprimir dades variables augmenta la rendibilitat

Malgrat el soroll dels missatges digitals

El correu directe continua sent el canal de màrqueting directe més gran amb un valor d’uns 45 mil milions de dòlars només als Estats Units. Tanmateix, és força clar que la comunicació impresa funciona millor quan s’utilitza conjuntament amb canals digitals. Quan s’imprimeix correu directe, les taxes de resposta i conversió milloren tres i quatre punts percentuals, respectivament. Els correus electrònics es combinen amb llocs web personals (PURL) i elements mòbils.

Moltes impressores es fixaran en això i diran: “D’acord, però no fem aquest digital aquí, només imprimim”. Però hi ha una manera que les impressores pensin en què volen aconseguir els seus clients més enllà de la tasca d’impressió. Les xifres del Canon Insight Report 2014 sobre el futur de la impressió mostren que més de dos terços dels compradors d’impressió utilitzen crossmedia, però només una cinquena part de les impressores comercials l’ofereixen. L’estudi també va descobrir que la meitat dels compradors d’impressió acudirien a les seves impressores per obtenir consells sobre com combinar la impressió amb altres suports.

Això continua deixant força compradors d’impressió que no utilitzen suports multimèdia ni que ho pregunten per a les seves impressores, i l’aparent manca de demanda dels clients per part de la impressora sense cap investigació addicional és un dels motius. Una part d’aquesta aparent insatisfacció pot ser el desconeixement del que actualment és possible o el supòsit que una impressora no podrà prestar el servei complet.

Tanmateix, les impressores, especialment les que realitzen impressió VDP (Variable Data Printing), estan especialment preparades per diversificar-se d’aquesta manera. Tot i que el programari requeria coneixements costosos i necessaris per configurar i executar campanyes de màrqueting digital, la tendència no ha anat mai cap a eines fàcils d’utilitzar i rendibles, incloses les gratuïtes, que creïn eficaçment processos. Amb molta destresa. Tot i això, la part d’impressió professional no és realment fàcil i ni les eines ni el coneixement d’ús adequat estan disponibles de forma gratuïta.

Els impressors amb experiència VDP poden haver superat un dels majors obstacles per completar els mitjans de comunicació creuats, és a dir, la capacitat d’entendre i treballar amb dades i bases de dades. Els mateixos principis s’utilitzen per a la comunicació multicanal. Tot i que s’ha d’adquirir i aprendre’n un nou programari, ja es coneixen els conceptes subjacents.

El següent pas és combinar diferents accions de canals en una campanya unificada. Requereix una comprensió de les tècniques de màrqueting i la capacitat de parlar l’idioma del client. Els “mitjans de comunicació” poden significar coses diferents per a persones diferents, i molts venedors utilitzen paraules com màrqueting multicanal o omnicanal. L’aprenentatge d’una mentalitat de màrqueting pot requerir una formació formal, o almenys el desig de fer investigacions independents, però la recompensa per a un proveïdor de serveis d’impressió que és un proveïdor d’impressió és ser soci de projecte i construir una relació a llarg termini. Molt millor marge.

Els venedors desitgen implicar-se en diversos canals. Segons el Chartered Institute of Màrqueting del 2011, la prioritat era del 85 per cent, mentre que més d’un terç volien comunicacions multicanal personal i més del 70% volien resultats mediocres. Aquí és on ve la part “Cross” de Crossmedia; Amb pressió variable, els lectors es poden connectar al món digital de diverses maneres mitjançant telèfons intel·ligents i altres dispositius mòbils, així com ordinadors d’escriptori o ordinadors portàtils. Totes les interaccions digitals es poden gravar i analitzar el resultat i analitzar per tal de desenvolupar i perfeccionar les campanyes posteriors. Això comporta un cicle positiu de millora entre els mitjans de comunicació.

Es poden crear enllaços entre continguts impresos i en línia inclosos codis QR (Resposta ràpida), que es poden escanejar en dispositius mòbils per obrir enllaços al lloc web. Normalment s’utilitzen per proporcionar més informació o accés a una empresa o promoció en particular. Hauríeu d’anar dirigits a un lloc web agradable per a mòbils quan escanegeu amb dispositius mòbils. L’ideal és que el codi QR dirigeix ​​el destinatari a una pàgina de destinació personal (PURL) que contingui informació personal o un formulari d’inscripció prèvia omplit. Es poden generar PURL breus per simplificar els enllaços de destinataris que introdueixen manualment URL des d’informació impresa.

About kiwsc

Check Also

Comercialitzar els vostres serveis i productes amb l’ajut d’un proveïdor de productes promocionals

La publicitat a TV i a Internet no és suficient per promocionar els vostres nous …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *