Aeroport de lloguer important per als proveïdors de serveis de vols

 

Pot semblar senzill, però és important que un proveïdor de serveis aeroportuaris entengui (i gestioni) els matisos del contracte de lloguer d’un aeroport. Independentment de si sou un operador de base fixa (FBO), una companyia de manteniment, reparació i revisió (MRO) o una empresa de noliejament i gestió d’aeronaus (ACM), si presteu serveis directament a l’aeroport, el vostre arrendament no és només la teva vida. Tot i això, l’accés a la vostra base de clients també és una part important del valor de l’empresa.

Els proveïdors de serveis d’aviació solen ser contractats directament des de l’aeroport. La majoria dels arrendaments són a llarg termini perquè l’inquilí (FBO, MRO o empresa d’aviació ACM) aconsegueixi la rendibilitat de la inversió necessària per a la creació de l’empresa. Els contractes de leasing generalment també ofereixen drets d’explotació i restriccions sota les quals ha de funcionar el prestador del servei. No obstant això, atès que tenen estades més llargues i sovint no es tenen en compte en la prestació diària dels serveis aeroportuaris, hi ha confusions i es poden descobrir i corregir errors durant mesos o anys. Hi ha molts exemples de disputes de lloguer que resulten d’una incomprensió dels càlculs de lloguer que només tenen una durada d’anys i en els quals el proveïdor de serveis en última instància cobra múltiples comissions materials per la seva informació de beneficis i pèrdues.

1. Càlcul de la renda. Evidentment, la majoria dels inquilins de l’aeroport tenen coneixement de la renda mensual per a l’aeroport, ja sigui per lloguers bàsics o per instal·lacions. Tanmateix, a diferència de llogar una oficina específica o una altra instal·lació, llogar un aeroport pot requerir el pagament de taxes variables addicionals segons les activitats. Hi ha molts tipus i estructures, però el tipus habitual de tarifes variables és el flux de taxes de combustible, una tarifa variable com a percentatge de les vendes brutes, una tarifa aeroportuària com a lloguer addicional dels arrendataris per taxes i impostos, etc. , però només s’ajusta anualment. Com que les FBO tenen generalment ocupacions més distintives, solen tenir estructures de lloguer variables addicionals. Una gestió acurada i una comunicació clara amb l’aeroport (així com eines d’informació acordades mútuament) són les millors pràctiques per evitar resultats incoherents a banda i banda del cremador.

2. Drets i restriccions de funcionament. Els contractes de lloguer aeroportuari solen indicar clarament quines activitats poden (o han de) realitzar els inquilins i quines activitats els estan prohibits. Tot i això, aquestes zones van des de molt estretes fins a bastant àmplies, segons les intencions de l’aeroport; Per exemple, si l’aeroport intenta reduir recursos escassos o bé si intenta promoure el desenvolupament i l’ocupació a l’aeroport de manera exhaustiva. En un entorn modern i de pressa, és fàcil plantejar-se afegir un nou servei o línia de productes per primera vegada sense determinar si aquest servei o producte està expressament autoritzat o prohibit en virtut del vostre contracte d’arrendament actual. Sempre heu d’entendre clarament els vostres drets i limitacions contractuals abans de comprometre’s amb recursos substancials, especialment en termes de temps, personal i capital.

3. Manteniment i reparació. La responsabilitat del manteniment i reparació dels vostres sistemes depèn en gran mesura de qui els ha construït i qui ara en tingui el títol. En alguns casos, les instal·lacions es poden mantenir sense canvis i l’inquilí és responsable de tots els treballs de manteniment i reparació. En altres casos, hi ha certs nivells de manteniment que pot oferir una empresa de lloguer d’un aeroport (per exemple, “estructural”), i l’inquilí és responsable d’altres que no arribin a aquest nivell. La comunicació oberta amb l’aeroport és la millor eina per comprendre qui pagarà el proper gran problema de reparació.

4. Complex de lloguer. De forma similar a la renda anterior, és directe i sol ser visible. No obstant això, pot ser difícil un contracte d’arrendament antic que ha estat canviat freqüentment i assignat per diversos propietaris. Si heu signat l’arrendament com a part d’una important empresa de serveis aeri i heu contractat una assegurança immobiliària en aquell moment, heu de poder confiar en la ubicació, la mida i les característiques del contracte d’arrendament. Si heu adquirit el contracte de lloguer d’una altra manera, per exemple mitjançant el procediment d’oferta de la sol·licitud, heu de consultar els detalls de les instal·lacions en el contracte de lloguer i assegurar-se que coincideixin amb la vostra comprensió i les vostres operacions de vol actuals i la vostra activitat actual.

About kiwsc

Check Also

Comercialitzar els vostres serveis i productes amb l’ajut d’un proveïdor de productes promocionals

La publicitat a TV i a Internet no és suficient per promocionar els vostres nous …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *