12 maneres d’aconseguir més diners en el vostre negoci de serveis

Image result for bela man


Sé que després d’un mal any el 2009, molts propietaris de petites empreses troben noves maneres d’augmentar les vendes. Hi ha una desena d’idees sobre com podeu augmentar les vendes. Alguns d’ells són tan obvis que sé que ja els coneixeu, però crec que és d’algun valor que els enumereu en un mateix lloc.Tot i que heu tingut un gran any el 2009, no és dolent plantejar-vos noves maneres de rendibilitzar el vostre negoci. Quins són els més adequats per llegir la llista? N’hi ha algun que ofereix “fruita poca feina”, és a dir, beneficis ràpids amb poc esforç?Si teniu un model de negoci d’una hora, pregunteu-vos com podeu vendre més hores. Acabo de parlar amb un grup que només va passar un 30-40% del seu temps creant factures per als seus clients. La resta del seu temps es va dedicar a l’administració i la comercialització. És molt petita; Hauria de ser el doble. Aquest grup ha de lliurar al seu administrador als assistents o bé vendre més del seu temps facturable.


Augmenta els preus. En aquesta economia, voleu anar amb compte amb aquesta opció. Un exemple de bon moment per augmentar el preu és quan heu adquirit noves habilitats o una nova certificació que el vostre client agraeix.


Dirigiu-vos a un altre tipus de client que pagui més. Si actualment vens a petites empreses, hauríeu de provar de passar a empreses mitjanes que paguin més. (No és intuïtiu, però si serveixes a grans empreses, es converteixen en empreses de mida mitjana. Els seus pressupostos són menys propensos a congelar-se.) A més de més empreses amb empreses de les indústries per veure quines són a prova de recessió.


Incrementeu les vostres vendes totals per client. Vendre més a tots els clients que ja tinguis. Això redueix significativament els costos i el temps de màrqueting.


Ensenyeu a la gent què feu. Això us ofereix una línia de servei completament nova i obre una base de clients diferent. Si molts dels vostres competidors estan a l’atur i sou capdavanter en la matèria, aquesta és la manera perfecta de transformar-vos en la nova economia.


Vendre els béns d’altres persones i obtenir una comissió. Un bon exemple és un comptador que pot ajudar els clients amb QuickBooks, vendre-los llibres ràpids i rebre una comissió d’Intuit per a la venda. També es diu convertir-se en un aliat. Si teniu una gran plataforma de ventalls, feu un cop d’ull a les seves necessitats i cerqueu un producte que s’adapti a les vostres necessitats.


Desenvolupi una nova línia de serveis que complementi el vostre negoci. Si és un orador, pot ser un gran formador de discurs per a altres que estiguin a l’altura d’alguna cosa i necessitin ajuda. No és una tasca fàcil desenvolupar una línia de serveis completament nova, però les empreses que tenen tots els ous en una cistella triguen més a recuperar-se en aquesta economia.


Desenvolupi un producte que els clients puguin comprar per implementar el vostre servei. Si ets escriptor, escriu un llibre per ensenyar a la gent a escriure.


Construeix un equip Afegeix empleats o contractistes perquè puguis servir més clients i facturar el seu temps.


Considereu el nou model d’ingressos a més del model de servei tradicional. En un model de servei a un preu horari, atén els clients un darrere l’altre. Com podeu servir a més d’un client alhora per utilitzar els vostres coneixements i el temps i augmentar els vostres ingressos? Una idea és organitzar un esdeveniment.


Fer que el vostre servei sigui més eficient. Viatgeu de client a client i perdreu temps per a la facturació? En cas afirmatiu, comproveu si podeu conèixer clients de forma remota perquè no puguin utilitzar-los.Automatifiqueu o delegueu totes les hores de màrqueting, administració i fins i tot de facturació per alliberar més temps pel vostre treball ben pagat i ben pensat

About kiwsc

Check Also

Amb la cerca inversa de telèfon i el servei de cerca de números de telèfon, podeu trobar fàcilment les persones que truquen misteris

Rep moltes trucades de números desconeguts? En cas afirmatiu, podeu desplaçar-se fàcilment pels detalls de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *